Datos personales

Mi foto
Estudiant de Dret a la URV, membre del Ball de Panderos de l’Embarcada, del Caramot i del Comitè Executiu Comarcal de la JNC del Baix Penedès i CDC

jueves, 10 de noviembre de 2011

Sra. Carme Chacón, vostè, em fa por!


Em fa por que permeti, com a cap de llista per Barcelona, que es faci campanya de qualsevol manera, en política NO tot s’hi val. S’ha de contemplar un mínim d’ètica i moral, tan en campanya com quan es governa, i vostès han demostrat no tenir-la en cap dels dos sentits. Tots som persones i no es pot jugar amb els sentiments d’una forma tan demagògica com han dut a terme amb el seu segon espot publicitari, si mes no els maniquins serien vostès ja que s’han quedat de braços creuats veient com el govern de l’Estat ens espolia Catalunya. Com a representants de la societat els polítics heu de ser transmissors de valors i ideals. Heu de donar exemple, cosa que vostès no han fet.

Em fa por que com ha armes de campanya només sàpiguen utilitzar les tisores, que encara més vostès han utilitzat al govern de l’Estat i les pales, degut al forat econòmic en que han deixat a Catalunya i a Espanya. S’omplen la boca, a Catalunya, en contra de les “retallades” com vostès les anomenen, quan la seva política econòmica a l’Estat Espanyol encara ha estat més retalladora “nosaltres a Catalunya hem rebaixat el pressupost de Sanitat un 6’9%, però el govern socialista de l’Estat l’heu reduït un 8%. I mentre aquí hem rebaixat un 7’6% la partida d’Ensenyament, a l’Estat l’heu reduït un 7’8%. Això sí, el pressupost de Defensa –amb vostè al capdavant- només l’heu rebaixat un 7%,” tal com va afirmar el candidat de CIU per Barcelona. Sra. Chacón, es més important un tanc que un llibre o que una vacuna?

Em fa por que en vuit anys no hagi defensat els interessos de Catalunya precisament. Més aviat ens el contrari, ha actuat en contra de la nostre nació de forma reiterada, oblidant-se completament d’ella i de les nostres necessitats, no ha actuat com a catalana.

Em fa por que vostès arribin a aconseguir diputats i senadors o encara pitjor, la presidència del govern, després de la desfeta en política, del gran deute que han creat, la crispació en la societat, la gran taxa de desocupació laboral... tot això no ha estat culpa de la crisi global, que naturalment ha influït, sinó de moltes altres coses: una gestió molt deficient en els seus ajuntaments, una pèssima política a la Generalitat de Catalunya on han deixat un deute immens que no acabarem de pagar fins al segle XXII, la caiguda en l’oblit de la independència del PSC respecte al partidisme socialista central del PSOE, els seus discursos completament divergents a Catalunya que a Madrid...

Em fa por que continuïn amb la seva forma de fer política, aquesta ha de canviar! Sincerament i des de la mes propera humilitat li recomano que abandoni aquestes maneres pel seu bé, pel bé del seu partit, pel bé de la política i pel bé de la societat. Accions com les que vostè esta duent a terme en aquesta campanya son les que fan que la ciutadania perdi la confiança en la classe política. La seva forma de fer política es la que no volem, han de canviar!

Em reitero, Sra. Carmen Chacón, vostè, em fa por!

                                                                                                                 
 Denis Martos Azorín

No hay comentarios:

Publicar un comentario